Suntem SC Bamboo iar misiunea noastră este să vă ghidăm activitatea în conformitate cu Legea nr. 64/2008, art. 15 pct. 2, republicată în 2008, privind funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil.

Societatea noastră este autorizată ISCIR ca Operator Responsabil cu Supravegherea și Verificarea Tehnica a Instalatiilor (RSVTI). Avem o echipă formată din ingineri, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu. Suntem mereu alături de client, oferind flexibilitate și consultanță în legătură cu toate aspectele privind legislația ISCIR.  Vă ținem la curent cu toate modificările legislative și vă ghidăm în implementarea tuturor măsurilor necesare.

Fiecare client în parte primește o cotație de preț personalizată și corectă, în funcție de complexitatea proiectului și necesitățile clientului. Oferim transparență și îndeplinirea tuturor normelor legale, pe baza unui contract convenit de ambele părți.

Ne desfășurăm activitatea cu preponderență în județul Timiș, Arad și Caraș Severin și răspundem mereu prompt la orice solicitare a clientului, prin email sau telefonic.